25 Ekim 2011

Bu kez kapıda ismimiz yazmasın


Van'da yaşanan 7.2'lik büyük depremin ardından onlarca müzisyen, tam da rock müziğin ruhuna uygun davrandı ve Redd grubunun önderliğinde büyük bir yardım kampanyası için kolları sıvadı. "Van için Rock" adı verilen büyük bir rock festivali için Twitter üzerinden organize olundu ve 30 Ekim Pazar günü saat 11:00'de başlayacak dev bir festival için anlaşmaya varıldı. Biletlerin 20 TL olduğu etkinliğin mekanı Maçka Küçükçiftlik Parkı. Konsere katılacak olan isimler ise alfabetik sırayla şöyle: 

4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran- Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat.

Bu dev organizasyon için, duyuruyu yapan sektördeki tüm basın ve halkla ilişkiler de dahil olmak üzere kimse ücret almıyor ve toplanan tüm gelirler Kızılay'a bağışlanıyor. Ne kadar çok toplanırsak, ne kadar çok bilet alırsak o kadar o kadar iyi. Organizasyona katılan ve bu fikri akıl eden herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Pazar günü Van için oradayız. Ayrıntılar için vanicinrock.org adresine tıklayabilir veya Twitter'da @vanicinrock hesabını takip edebilirsiniz.