12 Nisan 2010

Elektronik de olsa insan insandır


Haftaya güzel başlamak için The Hype Machine'den birkaç remix takviyesi, multivitamin yerine geçer, soğuk algınlığı ve alınganlığa iyi gelir...
Kablolar diyarında gezinmeyi sevenler için birkaç minik öneri.

Jeuce- Flavours (South Bound Hangers Remix)
Armudun sapı üzümün çöpü derken eğer canınız hiç playlist yapmak istemiyorsa, The Hype Machine'in tavsiyesi remixlere dalmanızda hiçbir sakınca yok. Sound Bound Hangers kardeşlerimizle böyle bir ortamda karşılaşmanız ve kendilerine el çırpmanız olası. Bir heyecan dalgası yaratmıyor değil. Buyrunuz kendiniz görünüz.

http://squittybubbler.com/southbound-hangers/

Audio Lynch - Heartache Joy Don't Go (Freemasons feat. Sylvia Mason-James vs. Yazoo vs. Livin' Joy vs. Double You vs. Fatboy Slim)
Bu Freemasons elini neye atsa orada gül bitiyor. Sophie Ellis-Bextor'un Heartbreak Makes Me A Dancer'ını seviyorsanız bunu da seveceksiniz. Bir de mevzuu içinde bir de Fatboy Slim'in 90'lardaki o meşhur Right Here, Right Now sample'ları girdi mi, tadından yenmiyor. Ki, bunu kendiniz de görmelisiniz.




Crystal Castles- Crimewave (Midnight Conspiracy Remix)
Toronto diyarlarının iki yetenekli elemanından ibaret Crystal Castles'a 2008 tarihli ilk albümlerinden bir sevgimiz var idi. Billboard'un en anne elemanı Zeynep tarafından birkaç yıl önce gerçekleşmiş bir Londra ziyareti dönüşü edindiğimiz albüm "Evet tüm Britanya bağrına bastığına göre sıra bizde" nidalarıyla karşılanmış ve albümü heyecanla dinlemiştik. Aşağıdaki remix oldukça başarılı, alttına kablo döşenmiş ve civuu civva yapan bir gameboy misali.


Remix'e doyamayanları The Hype Machine'in derin sularında yüzmeye davet ediyor, sevgiler sunuyorum!