2 Mart 2010

Dikkat! Bu liste çarpıntı yapabilir...


Son birkaç aydır Atilla Aydoğdu tarafından derlenen en'li listelerimiz döktürüyor. Tüm zamanların en iyi 50 klibi ve son 10 yılın en iyi 50 albümünden sonra bu ay da Tüm zamanların en iyi 50 seks şarkısını seçtik.

Liste dediğin, tarafımızca yapılan bir sıralamadan ibaret elbette. Aydoğdu, bu konunun eksperi, ancak listesini hazırlamadan önce elbette bizlerden de fikir alıyor. Adaylarını yolluyor, bizim önerdiğimiz şarkıları da dikkate alıyor ve neticede o şahane listeler çıkıyor ortaya.

Ne yalan söyleyelim, 50 seksi şarkı listesi hepimizin avuçlarını kaşındırdı. Herkesin adayları enfesti. Lakin yer kısıtlıydı. Gönlüm listenin diğer adaylarını da görmezden gelmeye razı olmadı, en azından kendi payımın bir kısmını buraya yazmak istedim.Uzuun uzun okumak isteyenleri Billboard Mart sayısına davet ediyorum :)

En Seksi deyince, seksi anlatan mı, seksi hissettiren mi, düşündüren mi diye düşünmeyin. Konuyu genel olarak takibe alın. Bu şarkıları dinlediğinizde sıcak basabilir, ama aynı zamanda "hehehe eloooeeeaa!" diye eğlenebilirsiniz de. Bazılarını utançtan dinleyemeyebilirsiniz. Fakat gene de aklınızın bir kenarında dursun. Dinleyip hangi şarkıdan en çok utandığınızı, hangisiyle gaza geldiğinizi siz bulun. Hatta listeye eklemeler çıkarmalar yapalım, iyice neşeli olsun.

Buyrun listeye. Fakat uyaralım; üstüste çok dinlemeyin, çarpıntınız tutabilir. Amanın yani...

Vega- Tamam SustumHayko Cepkin- Fırtınam